Adec Global, segell de qualitat

Gràcies als magnífics resultats que s’han aconseguit fruit de l’excel·lent qualitat dels nostres àrids siderúrgics, el Ministerio de Fomento ha començat a requerir el segell de qualitat d’Adec Global en altres Comunitats Autònomes. En aquesta ocasió parlem d’Extremadura.

Aquesta és la primera prova que s’ha realitzat a la Comunitat Extremenya amb la Siderúrgica Balboa del Grup Gallardo. Des d’Adec Global tenim el contracte de col·laboració i assessorament en el tractament de l’àrid siderúrgic per tal que sigui acceptat a les carreteres del Ministerio de Fomento.

Aquesta confiança en la nostra feina és gràcies a la llarga experiència i bons resultats que hem anat acumulant durant anys des de Catalunya, sent pioners dins l’Estat Espanyol assolint la més alta qualitat.

Després d’aquesta primera prova s’obre un nou camp de possibilitats de futur per aplicar en trams més extensos a les carreteres d’aquesta comunitat autònoma així com en nombroses altres com: Cantàbria, País Basc i Aragó dins les més imminents.