Adec Global i Comsa, presents a EUROSLAG 2015

Universitats, instituts de recerca i empreses de tot europa, capdavanteres en el coneixement dels residus metal·lúrgics i els productes derivats, es reuneixen a Linz dins la cita més important en innovació del sector.

Entre els dies 21 i 23 d’octubre es celebrava a la ciutat de Linz, Àustria, la vuitena edició de la European Slag Conference -conferència europea sobre les escòries-. Es tracta de l’esdeveniment més important en l’àmbit europeu pel que fa a l’escòria metal·lúrgica i als productes derivats.

La cita reuneix anualment ponents de tot el món amb la finalitat d’intercanviar els darrers avenços i coneixement relacionat amb la tècnica, l’aplicació, l’impacte ambiental i els propòsits legals de tots els tipus d’escòria metal·lúrgica i altres productes derivats.

En aquest marc internacional d’innovació i desenvolupament de la indústria, Adec Global juntament amb Carles Saborido (Comsa) participaven en la vuitena edició de l’esdeveniment oferint una ponència el passat 22 d’octubre. La presentació mostrava l’ús de les escòries siderúrgiques (àrid siderúrgic) amb rendiment millorat per l’aplicació a les capes de sub-balast en vies fèrries.

Les conferències que tenen l’oportunitat de participar a l’Euroslag s’emmarquen en un circuit capdavanter de la indústria. Un esdeveniment d’aquestes magnituds i que centra l’atenció de la indústria a nivell mundial, produeix un actiu pel desenvolupament del sector imprescindible.